Начало/Новини

Накратко за Технобиос

Основен персонал (CV)

Контакти / регистратура

Лечебни методи

Отличителни черти на центъра

Научни публикации / Документи / Често задавани въпроси

Любопитно

Галерия
English


началоРазни

Вместо заключение…

Усилията на целия ни персонал, винаги са били да дадем максимума от нашия дълъг професионален опит на всяка нуждаеща се двойка, с цел да й осигурим най-добрата възможност за постигане на бременност, във възможно най-спокойната и релаксираща обстановка. Всяка двойка пациенти на МЦ “Технобиос” е третирана на индивидуална основа с лечебен план, отговарящ на специфичните й проблеми.

„Технобиос” осигурява спокойна и (по мнението на пациентите) уютна, почти домашна обстановка. Още при основаването си, той е замислен като „бутиков” център – не практикува разпространеният „конвейрен” принцип при обслужването на двойките. Може би с този факт и с дългият професионален опит на д-р Ватев може да се обясни доказаната ни с "отнесени в къщи здрави деца" висока успеваемост (виж официалните документи). Работи се с неголям брой пациенти, като е осигурена възможност посетителите ни да не се срещат (ако това е тяхното желание).

Вече близо 30 години, крайните решения за лечебните процедури се взимат след съвместно беседване и обсъждане с безплодните двойки, като винаги се започва с показаната за дадения случай по-малко сложна и естествено по евтина процедура.
Съвет на проф. Ватев към персонала: Винаги напомняйте на пациентите научния факт, че само по-малко от половината оплодени естесвено (в тялото на жената) яйцеклетки водят до раждане на дете. Логичният извод от това е, че при зачеване в лабораторни условия, неуспешните опити ще са повече от успешните! През годините имах възможност да работя във водещи центрове за асистирана репродукция по всички обитавани континенти и навсякъде поради горния факт (хазартният изход от процедурите) пациентите възхваляват/обожават успелите лекари и обратно - критикуват или даже сатанизират не успилите екипи, въпреки тяхното старание.

Все пак, ако вече сте контактували с нас и имате някакви впечатления и предложения за намаляване на стреса, за подобряване на която и да е част от лечебния цикъл и др., чувствайте се поканени да ги споделите и дискутирате с нас. В името на по-добрата бъдеща работа, неанонимните мнения ще бъдат разгледани с благодарност.

© 2020 Медицински център ТЕХНОБИОС. Всички права запазени. дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават